Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Οι τοξικοεξαρτημένοι βρίσκουν υποστήριξη από τα...φωτοβολταϊκά!

Σημαντική συνδρομή στην προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Υγείας για την εξάλειψη της «λίστας ντροπής» των τοξικοεξαρτημένων, που πρέπει να περιμένουν χρόνια πριν να υπαχθούν σε θεραπευτικά προγράμματα υποκατάστασης αναμένεται να προσφέρουν τα...φωτοβολταϊκά.

Με ειδική ρύθμιση που προωθείται σύμφωνα με πληροφορίες, για την κατά προτεραιότητα και κατ’ εξαίρεση προώθηση των αιτήσεων για εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών στις στέγες των Νοσοκομείων της χώρας όπου θα αναπτυχθούν ειδικές μονάδες του ΟΚΑΝΑ. Ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ κ. Γιάννης Μανιάτης, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Υφυπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και το σχέδιο μπήκε "στα σκαριά".

Με τη ρύθμιση αυτή θα υπάρξει η δυνατότητα τριπλασιασμού της ισχύος των Φωτοβολταϊκών (και κατά συνέπεια των αντίστοιχων εσόδων) που επιτρέπεται να εγκατασταθούν στα Νοσοκομεία, καθώς και διπλασιασμού της προβλεπόμενης εγκατάστασης ισχύος για τα Δημόσια Νοσοκομεία και ιδρύματα πρόνοιας...

Κάπως έτσι μπορεί να συνδέσουμε σαν κράτος την φιλική προς το περιβάλλον ενεργειακή πολιτική με την φιλική στον άνθρωπο και την υγεία του πολιτική που τόσο ανάγκη έχει η χώρα ιδιαίτερα αυτή την εποχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου